Services

Copyright © All Rights Reserved

OPTIEK DE MAN

Brillen - Monturen

 

Brillen zijn afneembare lenzen gebruikt om een visuele handicap te corrigeren. Sommigen kunnen zo gekocht worden, anderen dienen aangepast te worden om refractieve fouten zoals bijzienheid of verziendheid te behandelen.

 

In steden van over de hele wereld zijn brillen niet enkel een oplossing om een visuele beperking aan te pakken, maar kan dit ook een modieus accessoire zijn voor mensen van alle leeftijden.

Oogtest

 

Oogonderzoeken zijn professionele screenings gebruikt om de gezondheid van het oog te beoordelen en te diagnosticeren op eventuele visuele handicap en ziekte.

 

Bij ons wordt uw gezichtsscherpte getest om zo de helderheid van uw zicht te meten en eventuele refractieafwijkingen te diagnosticeren.

 

Let op - Bent u een lensdrager, gelieve dan, alvorens u een oogtest laat uitvoeren, minstens een half uur vooraf uw lenzen uit te halen zodat een mogelijke filmlaag zich van het oog verwijderd.

Contactlenzen

 

Contactlenzen zijn een discrete manier van het beheren van uw visuele handicap, zonder gebonden te zijn aan een bril. Men kan (best in afwisseling met een bril) kiezen voor contactlenzen, omdat deze handig zijn, comfortabel, en in staat om de visie te corrigeren zonder dat het uiterlijk van de klant verandert.

 

Er zijn 2 classificaties van contactlenzen; zacht of hard. Wij opteren eerst voor de zachte lenzen alvorens wij overgaan tot een ander type.

 

Op afspraak kan u bij ons lenzen leren insteken. Dit gebeurt steeds naar de avond toe. U krijgt dan een set proeflenzen mee. Enkel het product dient u te betalen.

 

Let op - U dient zeker een uur uit te trekken om te leren werken met lenzen en wij werken 1 op 1 waardoor gezelschap niet aanwezig mag zijn (dit werkt enkel verstorend voor de klant die het dient te leren).